kronotex-mamutplus_parkett_interior

Mammut Plus

Hvis du stiller høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, er den nye MAMMUT plus serien fra Kronotex gulvet for deg. Mammut Plus er basert på førsteklasses egenskaper, med ekstra bredde på plankene. Designene er preget av sine edle og autentisk naturlige tre utseende. I kombinasjon med høy kvalitet og dens universelle anvendbarhet innehar Mammut plus den høyeste standard.

D4611_Robusto_Port_Oak_Medium

Robusto

Samme gode kvalitet som Mammut, men Robusto har en kortere lengde som kan passe til litt mindre rom. Fåes i fem modeller.

501056_2

Mammut

Mammut er et 12 mm tykt laminatgulv i tidsriktige design og overflater. Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. G5 Express klikksystem gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning.

501177_78_2

Herringbone

Gulvet du legger i fiskebeinsmønster og danner med det et flott og tradisjonelt gulv som nå er i tiden som aldri før. Matte overflater med autentiske dekorer som gir det følelsen av ekte tre, men med den slitesterke overflaten beholder du alle fordelene laminatgulv har. Gulvet legges enkelt med et spesialutviklet låssystem som sikrer et varig og godt resultat.

Kronotex-logo
doku_parkett_interior
Tilbehør Smartpanel
SAGA Parkett Designstudio