kronotex_dynamic_parkett_interior

Dynamic

Et gulv hvor du kan vise frem personligheten din. Med et mangfold av dekorer som vil passe et hvert miljø. Solid, lett å legge og med en perfekt sammenføyning. Egner seg for alle typer bruk i hjemmet, og har gang på gang vist sin holdbarhet i kommersielle miljøer med moderat bruk. Her finner du garantert en dekor du vil like.

Exquisit_2017

Exquisit

Dette gulvet er like edelt og naturlig som tre. Det er perfeksjon i seg selv, utstråler varme og komfort, og er like behagelig å gå på som heltre. Den pregede matte overflaten gir Exquisit en autentisk struktur og skaper en varm og naturlig atmosfære. Exquisit Endless har synkroniserte dekorer, bord etter bord glir over i hverandre og gir et helt unikt visuelt inntrykk.

kronotex-mamutplus_parkett_interior

Mammut Plus

Hvis du stiller høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, er den nye MAMMUT plus serien fra Kronotex gulvet for deg. Mammut Plus er basert på førsteklasses egenskaper, med ekstra bredde på plankene. Designene er preget av sine edle og autentisk naturlige tre utseende. I kombinasjon med høy kvalitet og dens universelle anvendbarhet innehar Mammut plus den høyeste standard.

kronotex_mega_plus_parkett_interior

Mega Plus

Dette er flisgulvet med kortest installeringstid. Overflaten er iøynefallende med tradisjonelle steinmønstre i tre populære dekorer. Med sin spesielle størrelse og utseende som skiller seg ut, er Mega Plus gulvet for de effektive. Et gulv med unike egenskaper som egner seg i alle rom.

Robusto_2017

Robusto

Stilig, massivt og motstandsdyktig. Robusto lever opp til navnet sitt og tåler stort sett alt det utsettes for – også i offentlige miljøer. G5 Express click systemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Trendy Vintage dekorer med dyp struktur.

Kronotex-logo

Produktkatalog

Her finner du vår siste Kronotex brosjyre – full av inspirasjon og masse informasjon om våre gulv. Les mer.

doku_parkett_interior

Verdt å vite

  • Monteringsanvisning
  • Vedlikeholdsanvisning
  • FDV-dokumentasjon
  • Annen informasjon

Les mer.

Tilbehør Smartpanel

Tilbehør Laminat

  • Lister
  • Underlag
  • Leggeverktøy

Les mer.

SAGA Parkett Designstudio

Kronotex Designstudio

Se alle gulv fra Kronotex, ferdig ferdig montert i forskjellige rom. Last inn bilder fra ditt eget hjem og se digitale bilder av dine rom med produkter fra Kronotex.
Les mer.