SAGA PARKETT

SAGA Exclusive Hovedbilde

SAGA Exclusive

Saga Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har SAGA Parkett laget et sortiment med et eksklusivt uttrykk. Saga Exclusive gir rommet både karakter og et naturlig utseende.

SAGA-Natural-Hovedbilde

SAGA Natural

SAGA Natural er ekte trevirke, bearbeidet på eiketreets premisser for å bevare den sterk og vakker lenge. I denne serien finner du både naturlige og innfargede overflater. Noen er oljet og noen er lakkert, alt etter som hvilke uttrykk man vil skape. I tillegg er gulvbordene bredere enn vanlig, med sin 207 mm bredde gir det gulvet et flott, massivt og klassisk utseende.

SAGA Wideplank Hovedbilde

SAGA Wideplank

Eksklusiv og rustikk eller eksklusiv og elegant. SAGA Wideplank er noe helt utenom det vanlige. De brede gulvbordene gir parketten et massivt utseende. Overflaten spenner fra håndskrapet og rustikk, til perfekt og elegant. Bordene er 26 cm brede og gir en suverent ekte trefølelse. SAGA Wideplank er for deg som vil ha noe helt spesielt.

SAGA Classic Hovedbilde

SAGA Classic

SAGA Classic er tradisjonelle 3-stavs parketter med markedets enkleste klikksystem og anti ripe lakk. SAGA Classic har klikksystemet 5Gs, med en smart låselist som gjør leggingen raskere og enklere – helt uten bruk av spesialverktøy. 5Gs låser ikke bordene før neste rad er lagt – dette gjør det lettere å fjerne ett bord uten å måtte ta opp hele raden. Dette gjør det også mye enklere å legge den siste raden.

SAGA Parkett Tilbehør

Tilbehør

  • Underlag
  • Leggeverktøy
  • Lister og trappeneser
  • Pleieprodukter
doku_parkett_interior

Verdt å vite

  • Monteringsanvisning
  • Vedlikeholdsanvisning
  • FDV-dokumentasjon
  • Annen informasjon
SAGA Exclusive Pearl

SAGA Designstudio

Se alle gulv fra SAGA Parkett, ferdig lagt i forskjellige rom. Last inn bilder fra ditt eget hjem og se digitale bilder av dine rom med produkter fra SAGA Parkett.

Les mer.

SAGA Parkett Logo

Produktinformasjon

Klikk her