Eik Slottsplank

Massive eikeplanker med en patentert underkonstruksjon av fragmentert plywood. Dette gir en overlegen stabilitet og kan også legges på gulvvarme. Konstruksjonen har bedre varmeledningsevne enn tradisjonell parkett og gir en mer skånsom oppvarming av treet siden det trengs mindre effekt for å oppnå samme temperatur. Lett børstet overflate med 1 mm fas på alle 4 sider. Legges flytende eller skus/hellimes til underlaget.

Teknisk informasjon:

  • Treslag: Europeisk Eik
  • Fuktinnhold: Ca 7,5%
  • Profil: N&F fire sider, 1 mm fas alle kanter
  • Dimensjon: 16×180/210/240/260 og 300 mm.
  • Sorteringer: Premium, Select, Living, Classic og Rustic.

Standardfarger 2019

Eik Slottsplank

Polar White (1)
Super White (2-3)
Grey (4)
Clear White (5)
Clear (6)
Medium Oak (7)
Antique (8)
Ebony (9)
Oslo Grey (10)
Silver (11)
White Wolf (12)
Wolf (13)
Dark Wolf (14)

Sorteringsklasser

Eik Slottsplank

slottsplank_premium

Premium

Pusset gulvbord med naturlige variasjoner i farge og struktur, små kvister, diameter <5 mm, og uten synlige sprekker. Kan ha små bearbeidings feil med diameter <1mm.

slottsplank_select

Select

Sparklede, pusset gulvbord med naturlige variasjoner i farge og struktur. Kvister <25 mm er tillatt. Tillatt er også små sprekker i størrelse <40 kvist, samt svartkvist <1 mm, forutsatt at disse ikke reduserer den mekaniske styrken. Det er ikke tillatt med yteved. (Sapwood)

slottsplank_select

Living

Sparklede, pusset gulvbord med variasjoner i farge og struktur. Kvister <25 mm er tillatt. Tillatt er også små sprekker i størrelse <40 kvist, samt svartkvist <1 mm, forutsatt at disse ikke reduserer den mekaniske styrken. Yteved (Sapwood) er tillatt i denne sorteringen.

slottsplank_classic

Classic

Sparklet og pusset gulvbord med livlig fargespill og med frisk kvist, diameter ≤ 75 mm. Tillatt er også små sprekker i størrelse <40 kvist <1 forutsatt disse ikke reduserer den mekaniske styrken. Tillatt er også svartkvist med en diameter ≤ 5 mm, sprekker ≤ 6 mm. Det er ikke tillatt med yteved. (Sapwood)

slottsplank_rustikk_parkett_interior

Rustic

Sparklet og pusset gulvbord med livlig fargespill og med frisk kvist med en diameter ≤ 75 mm. Tillatt er også svartkvist med en diameter ≤ 5 mm, kvistsprekker ≤ 6 mm. Yteved (Sapwood) er tillatt i denne sorteringen.

Forklaring (klikk for større bilde)

Tverrsnitt_av_en_trestamme
tre_inndeling