smartpanel_funkis

Smartpanel Funkis

Smartpanel Funkis gir deg en glatt vegg i ekte furu med et moderne preg. Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt rom der naturen er i fokus. Smartpanel Funkis får du i 5 forskjellige flotte ferdigbeisede farger. Ønsker du å sette ditt eget preg på veggen finnes også Smartpanel Funkis som ubehandlet – for et unikt rom.

smartpanel_struktur

Smartpanel Struktur

Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate. Alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas. Ønsker du en panel med et eksklusivt preg er Smartpanel Struktur et meget godt valg du vil glede deg over i mange år fremover.

smartpanel_wood

Smartpanel Wood

Lag hjemmet til en lun sone, der man finner ro og henter ny energi, enten man bor alene, er samboer eller er småbarnsforeldre.

smartpanel_color

Smartpanel Color

Ønsker du panel med et stilrent uttrykk er vår standard veggpanel et meget godt valg. Dette er en flott ferdigmalt panel med en pen og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Smartpanel Color leveres i fire delikate farger og profiler.

Smartpanel Multi

Smartpanel Dekorplate

Dekorplate har de samme egenskapene som Smartpanel, men er kun 6 mm tykk og har et noe annet design hvor panelbordene er litt smalere. Panelen monteres direkte på eksisterende vegg og er derfor meget velegnet til renovering. Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargen Bomull.

smartpanel_ubehandlet

Smartpanel Ubehandlet

Smartpanel Ubehandlet passer i alle typer oppholdsrom, er svært stabilt og krymper ikke som tradisjonell panel. Velger du ubehandlet Smartpanel trenger den kun to strøk med maling for å oppnå ønsket resultat. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Smartpanel Dekorplate 6 mm finnes også som ubehandlet.

smartpanel_supermatt

Smartpanel Supermatt

Smartpanel Supermatt er spesielt for deg som vil ha en flott og supermatt overflate. Smartpanel Supermatt er et tradisjonelt ferdigmalt panel i plateformat med tydelig penselstrøk. Monteres på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk.

Smartpanel Dekorplate

Smartpanel Multi

Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere. Multipanelet har not og fjær på alle 4 sidene. Panelen kan monteres direkte på stendere eller på eksisterende vegg. Not og fjærsystemet rundt hele platen er utviklet for å skape et rent utseende da spiker skjules.