Riga Parket produserer naturlige og økologiske, massive heltregulv, parkett, og andre interiørelementer som legger til rette for økonomiske, individuelle og utsøkte løsninger. De står selv for hele produksjonen, helt i fra trehogst til gulvmontering, og ved å kombinere gode gamle tradisjoner med dagens moderne teknologi har de levert gulv av ypperste kvalitet i over 15 år.

Riga Parket produserer både tradisjonelle massive heltregulv men også krysslamminert parkett med samme utseende på overflaten. På denne måten kan du velge en parkett som ser ut som et massivt heltregulv, men som er enklere å montere og mer passende for undergulv med varme.

Gulvbordene kan fra fabrikk enten leveres ferdig overflatebehandlet med økologisk hardvoksolje, basert på vegetabilsk voks, eller leveres ubehandlet, om du heller vil olje/lakkere gulvet selv etter montering (dette er selvfølgelig også en tjeneste vi i Parkett & Interiør hjelper deg med om ønskelig). Eikegulvene til Riga Parket er delt inn i tre kolleksjoner, basert på kvistinnslag og fargespill:

PREMIUM – utvalgte gulvbord uten kvist, fyll eller sprekker.

CLASSIC – gulvbord med naturlige innslag av kvist og sprekker fylt med eikebrun filler.

WILD – karakterfulle gulvbord med naturlig innslag av kvist og sprekker fylt med svart filler, samt en børstet overflate for et historisk preg.